All Posts By

admin

Vandring

By | Ukategorisert | No Comments

Valdres – fra skogkledde åser i Begnadalen og Vassfaret i sør til Jotun­heimens hvite tinder i nord – frister deg med noen av Fjell-Norges flotteste fotturmuligheter!

Ta med deg barna på tur, gå kjente turer som Besseggen eller Bukkelægret eller bestig 2000-meterstopper. Om du velger å være på tur en liten time eller hele dagen – Valdres er ditt naturlige utgangspunkt. Frisk og klar luft, mosjon og fantastisk utsikt får du med på kjøpet.

Utvalget er stort, men for å gjøre det enklere å velge har vi laget en Topp 30 guide med anbefalte fotturer for familier. Disse turene skal være godt skiltet og tilrettelagt og er fordelt rundt i hele Valdres. Du kan også utforske en eller flere av de 6 vardetoppene der du kan skaffe deg et vardekort og få et diplom på turistkontoret når du har stemplet deg inn på alle de 6 punktene. Kongevegen over Filefjell er en historisk opplevelsesrute fra Sognefjorden, over Filefjell til innlandsbygdene i Valdres. En fin måte å kombinere en spektakulær naturopplevelse med historie og kultur.

Resten av artikkelen kan du lese her: http://www.valdres.no/opplevelser/aktiviteter/vandring

Fisking og kano

By | Opplevelse | No Comments

Tisleidalen kan by på friske fjellvann, gode fiskemuligheter, et variert turterreng og storslått natur. Elva Tisleia er en av Norges beste fjellørretelver og fluefiskere er et vanlig syn her. Men også i kano kan du ha det gøy på Tisleia. Elva renner ut i Pardisfjorden og Ølsjøen, som også er fine til padling og fisking.

Hovda Fjellhotell er midlertidig stengt. 

For å se videre på nettsiden, trykk på lukke-knappen.