Hovda fjellhotell ligger i Tisleidalen i Valdres ca. 800 meter over havet. Ørretelva Tisleia ligger ca 300 meter ifra hotellet. Her er det flotte muligheter for fiske. I nærområde er det ca. 150 km med preparerte løyper i flott og behagelig terreng. Fra kjøkkenet tilbyr vi gode og ferske retter på økologiske ingredienser.

I restauranten kan du velge fritt fra vår A la carte meny og nyte et godt måltid ved siden av et glass vin. Fra kjøkkenet serverer vi god mat som er tilberedt på økologiske råvarer til en fornuftig pris. Vi satser på mye hjemmelaget mat med smaker fra fjellet.

Valdres alpinsenter ligger ca. 30 minutter unna. Valdres golfbane ligger 15 minutters kjøring unna hotellet. Her tilbyr vi golfpakker til svært gunstige priser. Nærområde er svært godt egnet for sykkelturer, og det ligger en offroad bane i nærheten.

Hotellet har spisesal for 85 personer og en koselig salong med dansegulv. Her kan det holdes bryllup, fester, konfirmasjoner og andre sammenkomster. Hotellet er også godt egnet for diverse kickoff, avdelingsmøter og sosiale samlinger for bedrifter. Hotellet har også en koselig peisestue med bar . Man kan bruke gratis Wifi i fellesarealet og hotellet har gratis parkering.