Velkommen til Valdres fjellhotell, Hovda

Hotellet våres er vakkert plassert i Tisleidalen i Valdres ca. 800 meter over havet. Vi er et enkelt hotell med aner helt fra 1913. Hos oss kan du nyte et avbrekk i hverdagen med frisk fjelluft og fantastiske naturomgivelser.

«Restaurantdriveren har tenkt til å bli boende her i bygda. Med på flyttelasset ble også sønnen Max. Sammen med Andreas Ruud, driver far og sønn Hvitlock både Munkekroen og Valdres Fjellhotell, Hovda, i Tisleidalen.» April 2019 tok vi over driften av hotellbygningen og har satset på og få Hovda Fjellstue levende igjen etter flertall år uten drift.

I nærområde er det ca. 150 km med preparerte skiløyper i flott og behagelig terreng. Her finnes det turer som passer både småbarnsfamilier og den aspirerende Johaug! For de som foretrekker utforkjøring ligger Valdres alpinsenter kun 30 minutter unna hotellet. Vi bistår gjerne med hjelp for å leie ski.

Nærområde er svært godt egnet for sykkelturer, og det ligger en offroad bane i nærheten. Mjølkevegen, som er en av Norges flotteste opplevelsesruter på sykkel, går i vakkert fjell- og seterlandskap mellom Vinstra i Gudbrandsdalen, gjennom store deler av Valdres, til Gol i Hallingdal. Ruten inngår som en del av nasjonal sykkelrute nr. 5. Ble sykkelen igjen hjemme hjelper vi deg å leie. Foretrekker du å gå til fots begynner eventyret rett utenfor dørstokken!

Ørretelva Tisleia ligger ca. 300 meter ifra hotellet. Her er det flotte muligheter for fiske under fiskesesongen.

Vi på Valdres Fjellhotell Hovda kan skryte av å være nærmeste hotell i forhold til Valdres golfbane som ligger 15 minutters kjøring unna hotellet. Vi tilbyr golf pakker til svært gunstige priser.

Fra kjøkkenet tilbyr vi gode og ferske retter på økologiske ingredienser. I restauranten kan du velge fritt fra vår A la carte meny og nyte et godt måltid ved siden av et glass vin. Fra kjøkkenet serverer vi god mat som er tilberedt på økologiske råvarer til en fornuftig pris. Vi satser på mye hjemmelaget mat med smaker fra fjellet.

Slappe av med noe godt fra baren i peisestuen våres eller spill et av selskaps spillene i salongen. Vil du heller ta det med ro på rommet har vi og chrome cast’s til utlån.

Hotellet har spisesal for 85 personer og en koselig salong med dansegulv. Her kan det arrangeres bryllup, fester, konfirmasjoner og andre sammenkomster. Hotellet er også godt egnet for diverse kick-off’s, avdelingsmøter og sosiale samlinger for bedrifter. Hotellet har også en koselig peisestue med bar. Vi tilbyr gratis Wifi og hotellet har gratis parkering.